Marinerad kyckling och trenden med ClubKryssningar.Vi grillar och röjer i podcastdjungeln….


Den heter BLUE, den helt nya micken som skulle prövas vid höstens första radioinspelning. Den är stor som en handgranat och med ett ljud som tar rösten till en ny nivå, ja om man gurglat, hackat tänder och skrivit lite grundmanus förstås …! Efter ett halvt liv i radiostudios med program som ”Rytmdoktorn” och smått otroliga ”Pang Pang Krokodil” då vi kunde sända svart musik i alla former på primetime i P3 så kittlar det förstås att ge sig in i Podcastdjungeln och släppa en och annan mix och kommentar. Micken funkar som en bomb och min gäst Uncle Eric hittade ut ur höstmörkret på två röda sekunder. Lyssna på den här halvtimmen så får du fakta om fördelarna med barbeque året om, ja grillning i alla väder alltså. Du får också en djupanalys av den rådande kryssningstrenden och lite annat som kan få en släpig grå vardag att lyfta och ta fart mot något positivt.

Lyssna, höj volymen och droppa gärna en kommentar!
Podcast Episode 6
Download-on-Itunes Gylling Podcast
För att lyssna på Radion/podcasten med Thomas och Niki så klicka vidare på iTunes logon! Uppdatera podcast flödet för att få tillgång till det senaste programmet!
https://itunes.apple.com/se/podcast/thomas-gyllings-podcast/id840274358?l=en&mt=2

ITUNES/IPHONE: https://itunes.apple.com/se/podcast/thomas-gyllings-podcast/id840274358?l=en&mt=2

PODOMATIC/WEBB/ANDROID: http://thomasgylling.podomatic.com

RSS FEED: http://thomasgylling.podomatic.com/rss2.xml

thomas och eric radio carnival cruise   1601049_453775121426992_6360149530549635915_n

THOMAS GYLLING
INSTAGRAM
FACEBOOK
contacts: crew (a) gylling.tv / Stockholm . Sweden

ABOUT

Thomas Gylling is a DJ and TV presenter from Stockholm showcasing the lastest in clubmusic and visuals. He has been pioneering radio&TV with programs such as Tropicopop, Mosquito & Panama, bringing an international feel and flavour to Sweden and Scandinavia for years...READ MORE