TOKYO – kort och gott !


nikitva

Vår reporter Niki Tsappos är i Tokyo och dansar, tävlar och tar sig en extra titt i kvarteren. Här tre korta intryck:

 

Taggade tjejer som ska på TLC konserten i Tokyo! De är hip hop dansare och dansar ofta till TLC. De som många andra har målat sig som TLC’s tredje medlem Left Eye som gick bort för några år sen. Men med flera 100 Left Eye målade super peppade japaner så kändes avsaknaden betydligt mindre.

lefteyetokyo lefteyetva tlc

Hip Hop meets my little pony in Vintage Candyland! Pin NAp är en av mina favorit affärer i Tokyo. Jag kan betala för att bara gå in och titta på de som jobbar där. Bilderna talar för sig själv!

anshopniki anpetttva anpett
Sist men inte minst är en medelålders man som är ute och går med sina katter i Harajuku, Tokyos trendiga shopping distirkt. Han tar gärna emot en slant till mat till katterna. Det är inte mycket engelska som biter på honom, så jag nöjer mig med några bilder och traditionella bugningar.

tokyocatsett tokyo cts 2

THOMAS GYLLING
INSTAGRAM
FACEBOOK


Kommentera

contacts: crew (a) gylling.tv / Stockholm . Sweden

ABOUT

Thomas Gylling is a DJ and TV presenter from Stockholm showcasing the lastest in clubmusic and visuals. He has been pioneering radio&TV with programs such as Tropicopop, Mosquito & Panama, bringing an international feel and flavour to Sweden and Scandinavia for years...READ MORE