Ny podcast och filmer från 6 juni och klubbar!


Min nya Podcast visar sig vara nummer 19 i ordningen fylld av sommarvärme, både Celsius och Farenheit…  Inte så mycket prat och klokheter som man kanske förknippar med en podcast, det är mer som en fartfylld radiosänding med det senaste inom musiken och kulturen som omger mina olika projekt. Om du inte får fram länken här ovanför så gå bara in i din podcastAPP och sök på mitt namn. Det är som sagt avsnitt nummer 19.

Ett nytillskott i sommarstaden är de klubbsöndagar som jag är del av. Sunday School på Slakthusets stora generösa terass & tak.
Några av oss är där och spelar VARJE SÖNDAG 18:00-01:00. Räkna med en lite smålyxig after beach feeling  med Globen som bakgrund. Får ej missas i sommar, det är en ny adress för många och ryktet och hypen kring taket bara tilltar. På plats finns Uncle Eric, Håll Käften och Dansa, Soca Dennis och DJ Erykah. Vi plockar fram sommarkänslan med bubbel och allt som kommer från Syd!

Klubben Trädgården i Stockholm med sin underbara, lekfulla miljö under Skanstullsbron blev ju ett perfekt avstamp för en DJmaraton som tog mig en vecka att rehaba. Datumet var 2 juli och det var ett 10 timmarspass med det bästa vi hade och ge på alla fronter! Ta en titt här! Vi gör det igen Lördag 20 aug. Jag passar på att tacka Unruly Ghal danskompani, Lady Lorraine, Sugarcane med Miss DJ och DJ Erykah, Leo F och hela Trädgårdens personal!

För er som var med på 6 juni och nationaldagsfirandet (vars bakgrund  du kan läsa om i en annan blog här ) så har filmen nu landat med hela stämningen och vibben som gör det här till Sveriges roligaste och viktigaste NYA tradition.

När vi ändå talar energi och engagemang så kan jag berätta att det jobbas hårt från min sida att få till en rejäl avslutning på Pride Paraden lördag 30 juli. Hoppas det lyckas. Det gäller att hitta lastbil och soundsystem och pengar så att vi kan ge Stockholmare av alla slag en streetupplevelse. Något i Mosquito stil som andas både karneval och blockparty men också en stolt manifestation där alla är inkluderade i den huvudstad som ni vet att jag vill ska vara ” Öppen och internationell ” För oss  det en självklarhet att vara med och bidra till PRIDE.

 

BONUS : Jag har lagt upp mängder av listor och sommar-moods på
SPOTIFY!   –   ENJOY

 

 

 

 

sunday hopp thomas gylling_dj braso linda pira & dani M thomasgylling flagga thomas i publik mojito

THOMAS GYLLING
INSTAGRAM
FACEBOOK
contacts: crew (a) gylling.tv / Stockholm . Sweden

ABOUT

Thomas Gylling is a DJ and TV presenter from Stockholm showcasing the lastest in clubmusic and visuals. He has been pioneering radio&TV with programs such as Tropicopop, Mosquito & Panama, bringing an international feel and flavour to Sweden and Scandinavia for years...READ MORE