När Niki gästar Thomas blir det Streetdance, Good Vibes och Carnival!


nikki-thomas-2

Med den magiska Lördagen 10 maj i sikte så är Niki den givna gästen! Som vinnande ambassadör för dans, rytm och goodwill för Sverige så kan väl ingen bättre än hon förklara varför vi alla ska joina gatukarnevalen med start kl 13:oo vid Tekniska högskolan för att sedan fortsätta genom Stockholm OCH efterföljas av den internationellt uppmärksammade dansfestivalen ”Streetstar”.

Allt detta händer på samma dag så många vill ha tips och fakta om hur man ska hinna med allt. Gatan, tävlingarna och efterfesten blir den givna arenan för ett Stockholm som bara bubblar av iver att få skruva upp musiken på rätt volym och köra HÅRT!

Podcast Edpisod 4
Download-on-Itunes Gylling Podcast
För att lyssna på Radion/podcasten med Thomas och Niki så klicka vidare på iTunes logon! Uppdatera podcast flödet för att få tillgång till det senaste programmet!
https://itunes.apple.com/se/podcast/thomas-gyllings-podcast/id840274358?l=en&mt=2

I den här sändningen så får du alla detaljer och får också lära känna Niki lite bättre, hennes tankebanor kring dans, rytm, urban kultur och det här med att vara en vinnarskalle när det kommer till tävling och ”battle” !

Thomas gylling_niki tsappos 3

nikki thomas 1

Nedan finns Facebook inbjudan till MOSQUITO CARNIVAL samt STREET STAR !

https://www.facebook.com/events/195387743927932/

Mosquito-Summer-Poster-Carnival-Tour

https://www.facebook.com/events/409273685781382/

streetstar_affisch

THOMAS GYLLING
INSTAGRAM
FACEBOOK
contacts: crew (a) gylling.tv / Stockholm . Sweden

ABOUT

Thomas Gylling is a DJ and TV presenter from Stockholm showcasing the lastest in clubmusic and visuals. He has been pioneering radio&TV with programs such as Tropicopop, Mosquito & Panama, bringing an international feel and flavour to Sweden and Scandinavia for years...READ MORE