Mosquito Beachparty firar 5 år !


Efter allt som hänt i april samlas vi tisdagen den 6 juni till stort firande vid Smedsudden på Kungsholmen. Med

”Stockholms största nationaldagsfirande firar 5 år och det sker på Kungsholmen.
Myten om att 6 juni enbart firas med folkdräkt och kungapar håller sakta på att suddas ut. Stockholms största firande sker inte längre på Skansen utan på Smedsudden denna vackra sandstrand på Kungsholmen. Detta nya firande liknar inget annat. Stockholmare i alla åldrar och bakgrunder dukar upp picknick på gräsmattorna och du hör både spanska, svenska och swahili klinga i grönskan. Stockholm som internationell huvudstad kommer här till sin rätt och stämningen är bubblande och generös. Förra året kom ca 8000 personer .
-Det har länge funnits ett behov av att stolt fira vår dag och vår flagga på ett sätt som gör att alla känner sig inkluderade. En stor varm strandfest med DJ´s och artister som extra tillbehör är något som de flesta kan lockas av. Firandet av det blågula blir både högtidligt och hett säger Thomas Gylling, initiativtagare.
-Det är så härligt att se att Kungsholmen blir händelsernas centrum och att vår del av staden självklart bjuder in till stort firande av vår nationaldag säger. Vi dukar upp med event och händelser både i Råblamshovsparken och runt hörnet vid Smedsuddens vackra och strand säger Jelina Khoo från på Kungsholmens stadsdelförvaltning.
Kombinationen av svensk festplats och att kunna ta ett dopp som på en utländsk sandstrand gör Smedsuddsbadet unik. Jag är glad att se att så många tar med sig sina barn och tonåringar. 2017 års föräldrar har många smaker vad det gäller musik och nöje. Detta gäller inte minst Det nya Svenska, Soul, Hip Hop och allt det Tropiska som ligger mig varmt om hjärtat, avslutar Thomas”

Glöm inte picknick-korgen, handduken och en flagga
Tid: 15.00 – 21.00 fri entré
Stolthet, sammanhållning och bästa festen!

Plats: Smedsuddsbadet,Kungsholmen Stockholm.
Inbjudan som du gärna kan hjälpa oss sprida hittar du HÄR

inlägg 6juni

6 jini 2015 bäst placering ! scen

Thomas 6juni

urklipp 6 juni

Rc_ZTB4285-mail

För ett öppet internationellt Stockholm sköld ej text Shield latest sample

Love_sayan

glasogon

flaggtjejer

juni folk

MOSQSMEDS_WEB-175-40

Beach Party 2016 2 meg web

THOMAS GYLLING
INSTAGRAM
FACEBOOK
contacts: crew (a) gylling.tv / Stockholm . Sweden

ABOUT

Thomas Gylling is a DJ and TV presenter from Stockholm showcasing the lastest in clubmusic and visuals. He has been pioneering radio&TV with programs such as Tropicopop, Mosquito & Panama, bringing an international feel and flavour to Sweden and Scandinavia for years...READ MORE