Mitt sätt att göra skillnad är att förena människor och kulturer med musik!


Nationaldagsfirande den 6 juni för ett öppet internationellt Stockholm!

För fjärde året i rad arrangerar Thomas Gylling tillsammans med Kungsholmens Stadsdels kontor ett nationaldagsfirande med syfte att alla skall känna att svenskaflaggan tillhör dem.
De har länge funnit ett behov av att stolt fira Sveriges nationaldag som gör att alla känner sig inkluderade oavsett ålder och bakgrund. Med 8000 besökare har detta nya firande blivit större än det traditionella nationaldagsfirandet på Skansen. Kungsholmen och Thomas Gylling har valt att kalla festen för Mosquito Beach Party då Mosquito som kultur och nöjeskoncept sedan länge står för mångfald och internationell utblick.Den 6 juni omvandlas alltsp Smeduddsbadet på Kungsholmen till en strandfest med DJ ’s och artister från jorden alla hörn. Gräsmattan och stranden fylls av människor med picknickfiltar och förutom musik hörs olika språk som svenska, spanska, swahili och engelska för att nämna några.

”I dessa tider känns det viktigare än någonsin att kunna bidra till ett så omfamnande event som Mosquito Beach Party. Jag har under alla år värnat om integrationsfrågor och mitt sätt att göra skillnad är att förena människor och kulturer med musik och mitt kontaktnät av artister” säger Thomas Gylling initiativtagare och producent.

Varmt Välkommen att fira nationaldagen den 6 juni
Tid: 15-21.00
Plats: Smedsuddbadet, Stockholm

Beach Party 2016 2 meg web

blues blå gul

thomas vild på scen

strandfest 6 juni 2013

thomas mick

strandäng 6 juni

THOMAS GYLLING
INSTAGRAM
FACEBOOK


Kommentera

contacts: crew (a) gylling.tv / Stockholm . Sweden

ABOUT

Thomas Gylling is a DJ and TV presenter from Stockholm showcasing the lastest in clubmusic and visuals. He has been pioneering radio&TV with programs such as Tropicopop, Mosquito & Panama, bringing an international feel and flavour to Sweden and Scandinavia for years...READ MORE