Miami Light !


Hon eller om det nu är en han rullar rakt ut i mittfilen med mikrofonen i hand… paljettklänning ligger tajt på asfalten när mikrofonen åker upp i luften och trottoarpubliken jublar som en skolklass på Liseberg! Limousiner tvärbromsar i  den varma aprilkvällen och gatan får bli scen för några korta minuter när Miami Beach visar sin framsida för alla och envar. Här finns brasilianska miljadärer, norska charter turister och hela latinamerikas weekendbesökare på en och samma kvadratkilometer. Alla vill kittlas av sol, mojitos och lite lagom farlig entertainment. LatinHouse, R n B dängor och en och annan Salsa ekar ut ur barer, putsade jeepar och pysande pizzahak. Mosquito var på plats och absorberade det senaste från denna gryta av ultralyx och trottoartolererans.

Miss conception

thomas beachhut hel

Alla är välkomna i alla väder, om det beror på amerikansk/latinsk gästvänlighet eller ivern efter extra dricks är svårt att avgöra men jag tippar över åt att solen och blandningen på folk gör att de flesta har ett leende på läpparna. Min nya lilla GoPro videokamera gick varm och vi håller just nu på och klipper i materialet. Det blir några korta videovykort som läggs upp snart!  Så länge får du kolla in några stillisar bland annat på några art deco hotel och deras klassiska varmglossiga fasader från 30- och 40-talet.

thomas no guard

hotelhelley avalonhotel Leslie hotel  colonyhotel

Javisst, nästa bild säger allt! Kitch, kult och kalkon huller om buller är analysen som kommer upp efter 24 timmar på Miami Beach. Strandremsan och pärlbandet av hotel och lägenheter gav mersmak och vi har beslutat att lördag nu på Södra teatern tillsammans med Barracuda och Sugarcane ska gå under temat MIAMI!

Klickar ni på bilden kommer ni till 2 Klubbar till 3 Facebook event !miamikitchcololage

 

 

THOMAS GYLLING
INSTAGRAM
FACEBOOK
contacts: crew (a) gylling.tv / Stockholm . Sweden

ABOUT

Thomas Gylling is a DJ and TV presenter from Stockholm showcasing the lastest in clubmusic and visuals. He has been pioneering radio&TV with programs such as Tropicopop, Mosquito & Panama, bringing an international feel and flavour to Sweden and Scandinavia for years...READ MORE