För dig som vill ha sand mellan tårna. Ny podcast med Thomas!


Podcasten är inspelad och uppe för lyssning. I många andra poddar så är det ju talet och diskussionen som gäller men här är det musiken och rytmen som talar för sig själv. Radio helt enkelt, förinspelat och klippt som en delikatess som nyss rullat ut från ett spanskt tapaskök. Lyxplock bara för dig !

I lördags var jag med om en otroligt lyckad DJkväll sida vid sida med ”Sugarcane” crew. Stället på söder i Stockholm fick lyckorus och sand mellan tårna mer eller mindre for free …. Allt och alla va på topp trots grå-dis och snöslask, inget stoppar en Mosquito / Sugarcane fan på festhumör. Vill du fånga mig live med goda vänner igen så är fredag 12 feb perfekt då jag joinar ”Håll käften och Dansa” för en massiv ”Birthday Bash” på Slakthuset söder om Stockholm. Gabriella har samlat ihop en första kedja av DJ´s och artister som glittrar och glänser som en juvelbutik på rymmen.

Appråpå bling bling så vill man ju fånga Alla Hjärtans Dag på bästa sätt och det gör man sedan på lördag 13 feb då klubbarna Mosquito och Baambaata går in i en duell i kärlekens tecken på den stora nattklubben vid Norra Bantorget ( 22:00-04.00) ” Its a love thing ”

Alla info och inbjudningar hittar du på www.facebook.com/mosquito

Här nedanför hittar du två länkar till PODCAST:

thomas med trummaLyssna via iTunes här!
Lyssna via Soundcloud här!

THOMAS GYLLING
INSTAGRAM
FACEBOOK


Kommentera

contacts: crew (a) gylling.tv / Stockholm . Sweden

ABOUT

Thomas Gylling is a DJ and TV presenter from Stockholm showcasing the lastest in clubmusic and visuals. He has been pioneering radio&TV with programs such as Tropicopop, Mosquito & Panama, bringing an international feel and flavour to Sweden and Scandinavia for years...READ MORE