Diplo kom såg och segrade !


Den här scenen, den här ombyggda groggverandan har nog sett ett och annat sen Södra Teatern drog igång på 1860-talet. Men frågan är om inte kvällens klubbzon med extra allt tar priset för bästa energi och moves – so far.
Diplo, mannen som du hört överallt de senaste åren (solo eller som en del av Major Lazer) var på bästa humör den saken är klar.
Kan knappast ha varit en av hans större spelningar men just därför blev det en närhet och direkt-tryck som påminner om när en krockkudde löser ut av misstag i en rostig Toyota. Kabbaaaaff! Du sitter där som en knockad fluga i backspegeln. Ingen nåd och allt på en gång.

Publiken var uppvärmd och lagom grillad i kvällssolen när han plötsligt bara satt där uppe på mixerbordet.
Ur en exklusiv hårdisc med remixer, mash ups och klubbklassikers av märket Major L så piskades ett midnattsparty upp mitt på ljusan kväll. Han är en trollkarl med en helt egen arena. Världen är hans lekplats och man kan bara kolla in, njuta och lära sig ett och annat.

En underbar kväll var över innan den ens börjat. Som snabbmat serverad på Grand Hotel.
Allt var FINITO innan bartendern ens tappat sin sista lime i en vodka ginger ale. Snabbt, syrligt och svalkande.

Jag hade tänkt ta några bilder med mobilen men som vanligt flög fan i mig och jag var överallt enda upp i ryggen på Diplos T shirt…
Är jag en TV-man eller en öldränkt papparazzi, ta en titt på klippen och döm själv.

Utrustning : Gammal Iphone 4 med lite saltvatten på linsen och en mikrofon som snart gjort sitt .

Tack till Monstera, Panikdisco och Södra Teatern som gjorde bokningen och dessutom styrde upp kvällen med efterfest på Kägelbanan.

hälsar thomas

diplo 16

THOMAS GYLLING
INSTAGRAM
FACEBOOK
contacts: crew (a) gylling.tv / Stockholm . Sweden

ABOUT

Thomas Gylling is a DJ and TV presenter from Stockholm showcasing the lastest in clubmusic and visuals. He has been pioneering radio&TV with programs such as Tropicopop, Mosquito & Panama, bringing an international feel and flavour to Sweden and Scandinavia for years...READ MORE