Nu är vi 12.000 pers. Med ett leende kan vi ta oss platsen som en av de städer i Europa där det VERKLIGEN händer saker!


För några veckor sedan kokade Götgatan av positiva vibbar och folk verkade verkligen trivas med boulevardens nya look och sound! Visst har jag gjort gatufester och blockpartys förut men det här blev något alldeles speciellt, inte minst för att Stockholms Stad med kulturförvaltning och trafikkontor var med på noterna och ville dra på lite extra. Initiativet ”Open Streets” har ju pågått hela sommaren men det var alltså just denna lördag den 5 juli som vi skulle få visa upp vårt Mosquitokoncept för publik och spontanbesökare. Allt från holländska turister till klubbhipsters och inbitna söderbor. Jag var nog lite pirrig om hur det skulle gå med ljudvolym och publikintresse och allt det där andra som ger stämning på det sätt som jag vill ha det. Den där internationella känslan som innehåller tolerans, varma generösa möten och helt enkelt ett j-ä drag! Intresset har ökat stort för denna inställning till fest och kultur. Vi är nu 12.000 pers på Facebook och kan börja göra som vi verkligen vill ! Ta en titt på klippet .

Efter det där klippet kan du ju själv se att vi är något på spåret, eller hur?!
Känslan av att vi kan här i Sverige och att det inte är publikens blyghet eller
myndigheters stränga regelverk som sätter gränser. Tvärtom här är ju beviset. Släpper alla till så kan vi med ett leende ta oss platsen som en av de 10 städer i Europa där det VERKLIGEN händer saker!

I augusti och september hoppas jag att det finns fler chanser till fest och gemenskap
på våra gator och det gäller inte bara Stockholm. Vi siktar på Malmö och Babel Lördag 6 sep !
Göteborg och Umeå är också på gång
Med vänlig hälsning,

Thomas

PS1 Kom till Lydmar tisdag 12 aug! stort häng, chill och fest ! Mosquito….

PS2 Den 15 & 16 aug händer det hur mycket som helst i Stockholm. Fredagen den 15 augusti hittar du Mosquito i olika former både på Gustav Adolfs Torg och i Kungsträdgården.
Lördag 16 augusti har klubbarna Mosquito och Barracuda streetparty på hela Mosebacke Torg i samband med Midnattsloppet som kommer dundra förbi rakt framför näsan! Stort och brett tillsammans med Uncle Eric och DJ Erykah, det hela avslutas inne p Södra Teatern fram till 03.00

Detaljer och inbjudan finns på www.facebook.com/mosquito. Du kan också ta en titt under ”events” här på hemsidan.Behöver du värma upp så finns det Spotifylistor under ”musik”.

gotstreetcrowd

gotthomas

gotsamitastage low

gothanson

THOMAS GYLLING
INSTAGRAM
FACEBOOK
contacts: crew (a) gylling.tv / Stockholm . Sweden

ABOUT

Thomas Gylling is a DJ and TV presenter from Stockholm showcasing the lastest in clubmusic and visuals. He has been pioneering radio&TV with programs such as Tropicopop, Mosquito & Panama, bringing an international feel and flavour to Sweden and Scandinavia for years...READ MORE