Afro House: Black Coffee


Det är house, kanske inte så som vi är vana att höra den här hemma, men den Sydafrikanska housen började växa redan tidigt 90-tal och har sedan millenieskiftet varit en stor influens och inspiratör till dansmusik i väst. Idag är Black Coffee en av de absolut största  och var bland annat nominerad till MTV’s Best Worldwide Act 2011. Hans har förfinat afro stilen och skjuter in nya souliga rytmer som ger genomslag i inom House, jorden runt !

BLACK COFFEE FT TOSHI – Buya

BLACK COFFEE & NATHAN ADAMS – Afraid Of The Dark

BLACK COFFEE FT ZAKES BANTWINI – Take It All Off

Zakes Bantwini som är feature på ”Take it all off” är ett ytterligare tips för den som uppskattat inblicken i afro house. Han är ett artistiskt geni som har gjort musik med stora liveband och traditionella körer så som låtar som den ni nyss hörde, och gillar ni det, så bjuder vi in er till att på eget initiativ youtuba vidare efter hitten Bum Bum !

Much Love / Mosquito Family

THOMAS GYLLING
INSTAGRAM
FACEBOOK
contacts: crew (a) gylling.tv / Stockholm . Sweden

ABOUT

Thomas Gylling is a DJ and TV presenter from Stockholm showcasing the lastest in clubmusic and visuals. He has been pioneering radio&TV with programs such as Tropicopop, Mosquito & Panama, bringing an international feel and flavour to Sweden and Scandinavia for years...READ MORE